Asamblare mecanica

ASSEMBLAGGI-MECCANICI-E-IMPIANTISTICA

montaj mecanic si electric pentru masini de automatizare

ASSEMBLAGGI-MECCANICI-E-IMPIANTISTICA

Asamblare electrica

ASSEMBLAGGI-MECCANICI-E-IMPIANTISTICA

Asamblare mecanica si electrica

Dico Romania ofera servicii de asamblare mecanica si electric pentru masini de automatizare, automatizari industriale in general si pentru masini si unitati mecanice cu functionalitati diferite.

Suntem capabili sa asamblam masini complete si subansambluri extrem de sofisticate, in conformitate cu cele mai stricte specificatii ale clientilor, iar pentru a furniza un serviciu complet, tehnicianul nostru este, de asemenea, specializat in instalatii electrice si cabluri de masini si in asamblarea panourilor electrice.

Asamblatorii nostri castiga experienta datorita perioadelor petrecute in strainatate la sediul partenerilor nostri internationali, unde isi pot imbunatati abilitatile, se pot pregati si pot invata cele mai inalte standarde de calitate.

Acelasi tehnician poate oferi servicii de instalare, revizuire si testare atat la locul nostru, cat si la uzinele clientilor, in functie de nevoile clientilor. Experienta vasta in acest domeniu ii face partenerul ideal pentru fiecare nevoie de externalizare a productiei.

servicii de asamblare mecanica

  • Asamblare ansambluri mecanice si masini complete
  • Asamblare ansambluri mecanice de inalta precizie
  • Instalare electrica si cablare pe masina
  • Construirea panourilor electrice de control la cererea clientilor
  • Echipa de tehnicieni pentru servicii de instalare, revizuire si testare

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.