MECANICA DE PRECIZIE ȘI ASAMBLARE

spazio

Excelenta tehnologica fara compromisuri in inima Europei

Di.Co. Romania a fost fondata in 2005 si, de atunci, si-a prevazut toate eforturile pentru a oferi clientului excelenta in domeniul mecanicii de precizie, fara a face vreodata compromisuri in ceea ce priveste calitatea si serviciile.

Datorita utilizarii unor tehnologii si programe sofisticate, suntem capabili sa cream piese complexe intr-un timp scurt si sa servim o gama larga de sectoare, precum: automobile, farmaceutice, automatizari industriale, transport feroviar, ambalaje etc.
Di.Co. De asemenea, Romania ofera un serviciu de montaj si cablare, de la cele mai sofisticate subgrupuri mecanice pana la masini si sisteme intregi, la birourile noastre si la birourile clientului in functie de nevoile organizationale ale acestora din urma.

Mai mult, aceiasi operatori care se ocupa de montaj si cablare au fost instruiti sa efectueze instalatii, teste si revizii, de asemenea, in acest caz, care pot fi efectuate la fabricile noastre sau la cele ale clientului.
Putem conta pe puterea industriala a partenerilor internationali care furnizeaza manageri calificati, instruire, tehnologii si resurse financiare.

Mai mult, datorita retelei de furnizori si parteneri creata pe teritoriul Romaniei si la Craiova, oferim un serviciu complet care poate include tratamente de suprafata (termice si chimice), vopsire si, eventual, realizarea de piese turnate pentru prelucrarea ulterioara.

De-a lungul anilor, am inregistrat o crestere rapida si sustinuta datorita legaturilor puternice cu Universitatea din Craiova, care a facilitat accesul la cercetari universitare de calitate si o forta de munca extrem de calificata.
Va oferim:

  • costuri reduse de producție
  • expedieri rapide și punctuale
  • standarde ridicate de calitate datorită utilizării celor mai moderne tehnologii

Organizarea flexibilă, tehnologiile de ultimă oră, îngrijirea specială pentru atingerea finală, optimizarea continuă a proceselor datorită feedback-ului clienților noștri ne fac o companie dinamică și un partener de încredere pentru mecanică de precizie.

Download brochure